CARINA MUȚ & DARIANA MUȚ: Istoria cinematografiei depănată de Lorena

O mare parte din absolvenții clasei a Xll-a A, profilul filologie intensiv engleză, și-au prezentat în data de 9 mai lucrările de atestat la limba engleză.

image001

LORENA MUŢ

Dintre varietățile de teme din sfera culturii și civilizației americane și britanice, Lorena Muț a decis să scrie despre evoluția cinematografiei.

A optat pentru aceasta temă deoarece consideră că mesajul fiecarui film este mult mai profund decât ceea ce atrage atentiaoamenilor, păstrându-le astfel interesul în timpul vizionării acestuia.

Lucrarea se intitulează The Evolution of Cinema, fiind structurată în şase capitole, care cuprind cele mai importante etape de evoluție ale industriei cinematografice, dar şi descrierea vieții si carierei celor mai de seamă reprezentanti ai acestor perioade.

Lucrarea a fost evaluată la final cu nota 10.

Într-unul dintre capitole, Lorena ne prezintă realizările remarcabilului Charlie Chaplin, iar într-un alt capitol viața îndrăgitei artiste Meryl Streep.

„Căutând cât mai multe informații despre acest subiect, am realizat importanța cinematografiei, dar și impactul actorilor în viața de zi cu zi a oamenilor, învățându-ne să trăim fiecare zi cu zâmbetul pe buze”, ne spune Lorena.

CARINA MUȚ carina_dorothy@yahoo.com, DARIANA  MUŢ darianamut4@gmail.com

CARINA MUŢ, DARIANA MUŢ

CARINA MUŢ şi DARIANA MUŢ

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: