Kids Fest

Începutul lunii iunie vine cu o mulţime de activităţi dedicate special celor mici, odată cu Kids Fest, eveniment ce va avea loc în perioada 1-3 Iunie 2018, în Cetatea Oradea.

image001

Cele trei zile de festival se anunţă a fi pline de culoare, distracţie magie şi personaje de poveste. Micuţii vor putea experimenta tot felul de activităţi cum ar fi face painting-ul şi tatuajele cu sclipici, alături de Prietenii Veseliei, pe lângă atelierele pregătite pentru ei.

Programul spectacolelor dedicate celor mici este de vineri 1 Iunie pana duminica 3 Iunie. In cadrul acestor trei zile copiii vor putea lua parte la activitati distractive dedicate special lor, scene de teatru, ateliere de olarit unde vor putea modela cu propriile maini diferite figurine.

Cele două curţi ale Cetăţii Oradea vor găzdui diferite jocuri pentru cei mici, de la tobogane, până la locuri de joacă artizanale cu jucării de lemn. Vor fi amenajate mai multe zone de distracţie: zona jocurilor, zona atelierelor de creaţie, scena cu spectacole de teatru, zona de food, zona de relaxare, zona cu animale.

Programul activităţilor zilnice se va desfasura in intervalul orelor 10:00 – 20:00.

SERGIU DUMA

sergiu duma

SERGIU DUMA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: