RALUCA GĂVRUŢA & DENISA ŢURCĂU: Pasiunea face diferenţa

George Andrei Ilea este elev la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul în clasa a XI-a şi are o pasiune  cu totul diferită faţă de cea a altor băieţi. Andrei este atras de make-up şi hairstyling.

29134036_1939972776288861_3334674039531634688_n

Deşi are o pasiune diferită faţă de majoritatea baieţilor, prietenii lui sunt mereu lângă el, ajutându-l cu diferite sfaturi dacă este nevoie. El nu s-a gândit niciodată să renunţe. deoarece îi place ceea ce face, însă din cauză că era foarte solicitat era mai tot timpul obosit. Andrei nu poate să aleagă una dintre acestea, deoarece simte că tot ceea ce face îl reprezintă. Job-ul lui de vis este în domeniul înfrumuseţării, doarece face totul din pasiune.

 

Produsele pentru make-up pe care le foloseşte sunt de la marca Mac şi Inglot, iar pentru coafuri încă este în căutare, dar a folosit până acum mai mult din gama Schwartzkopf.

Pa lângă aceste două frumoase domenii, make-up şi hairstyling, el mai este atras de încă doua pasiuni care se combină: fotografia şi modeling-ul.

Se gândeşte la viitor, dar nu poate spune cum se vede peste zece ani. El crede că poate va lucra tot în domeniul înfrumuseţării, însă nu aici în ţară, ci în străinătate.

29133878_1939973352955470_4655969472006324224_n

George Andrei Ilea

El ne-a spus trei motive în favoarea acestei meserii şi trei motive contra: „Trei motive pro sunt: lucrezi în curăţenie, schimbi trăsăturile unor oameni şi faci oamenii să se simtă mai bine, cu puţin ajutor; trei motive contra: pot să apară anumite probleme din cauză că trebuie să stai foarte mult în picioare, nu prea ai timp de nimic, deoarece eşti ocupat cu programările, şi trebuie să stai bine cu nervii.”

Foto: arhiva personală George Andrei Ilea

RALUCA GĂVRUŢA, DENISA ŢURCĂU

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: