Timeful îţi face ordine în viaţă

În decursul unei zile ai multe planuri în cap; le-ai putea realiza dacă ai lucra la ele măcar 20 de minute pe zi. Nu prea reuşeşti să le duci la bun sfârşit? O nouă aplicaţie de organizare a timpului, numită Timeful, te ajută să profiţi la maxim de timpul de care dispui.

O echipă de experţi în economie comportamentală, inteligenţă artificială şi teoria jocurilor au făcut o treabă destul de impresionantă. Rezultatul este o aplicaţie care te ajută sa iti faci timp pentru lucrurile mult dorite si sa vezi cand si cat de des poti sa le faci.

Ideea este că Timeful poate sugera momente şi date în viitor, interval in care cel mai probabil iti vei indeplini sarcinile.

Aplicaţia se conectează la alte calendare pe care le utilizezi deja, cum ar fi cele din iCloud şi Google, pentru a afla când ţi-ai facut deja un plan. Poti scrie obiceiuri (sarcini efectuate in fiecare zi, cum ar fi „dimineata beau apă cu lămâie” sau „mănânc salată”), pe care vrei să le faci mai des; în acest mod îi oferi aplicatiei Timeful câteva detalii despre cât de des ai dori sa le faci (spre exemplu „Vreau să fac sport de trei ori pe zi”), iar aplicatia va gestiona dorinţele tale.

Timeful este o aplicaţie gratuită şi deocamdată nu funcţionează decât pentru iOS.

Read the rest in Paperless

ANDREEA CREŢ

andreea cret

ANDREEA CREŢ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: