Liceul Onisifor Ghibu va fi reabilitat termic. Plus VIDEO

Joi, 17 mai, s-a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea termică a celor două corpuri de clădire ale Liceului Onisifor Ghibu Oradea.

ghibu

Liceul Onisifor Ghibu Oradea. Aerial photo: Sorin Meze

Proiectul are următoarele obiective: reabilitarea termică a celor două corpuri de clădire ale liceului, reducerea consumului anual de energie primară cu 50% pentru ambele clădiri faţă de consumul iniţial și scăderea emisiilor gazelor cu efect de seră.

Se vor efectua lucrări de reabilitare termică a anvelopelor clădirilor, reabilitare a sistemului de instalații de încălzire și ventilație, reabilitare a sistemului de instalații sanitare, reabilitare a sistemului de alimentare cu energie electrică și iluminat, lucrări conexe de reparații și refaceri.

Aceste informaţii se regăsesc într-un comunicat al Primăriei Oradea.

06

Directorul Liceului Onisifor Ghibu Oradea, prof. Iulius Timar. Foto: Florin Mihocaş

„Proiectul a fost scris în perioada mai – iunie 2017, aprobat în şedinţa Consiliului Local din 23 iunie 2017 şi depus în 25 iunie la Agenţia de Dezvoltare Nord-Vest, precizează directorul Liceului Onisifor Ghibu Oradea, prof. Iulius Timar. Agenţia l-a evaluat în data de 31 octombrie şi aprobat în 10 noiembrie. Urmează ca în următoarele luni să se desfăşoare licitaţia pentru execuţia lucrărilor. Termenul-limită de execuţie a acestora este de 32 de luni”.

CITEŞTE INTEGRAL MATERIALUL A fost semnat contractul de finanțare în vederea reabilitării termice a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: