ALEXANDRA VLAS: Organizează-ţi concediul singur cu aplicaţia Trivago!

Având în vedere că sezonul estival este la doi paşi, aproape orice persoană este în căutarea destinaţiei din această vară, dar mai ales în căutarea hotelului, deoarece oricine îşi doreşte un loc rafinat, dar la un preţ convenabil. Cu ajutorul aplicaţiei Trivago, puteţi găsi hotelul ideal la cel mai bun preţ.

Aplicatia Trivago

Screenshot: Alexandra Vlas

Aplicatia Trivago este cel mai mare motor de cautare al preturilor hoteliere la nivel mondial, comparand preturile a peste 1 milion de hoteluri de pe mai mult de 200 de site-uri de rezervari din intreaga lume.

Totul este foarte simplu si rapid, puteti face asta chiar si de pe drum. Cautati, comparati si rezervati!

Aplicatia Trivago 1

Screenshot: Alexandra Vlas

Aplicatia functioneaza astfel: imediat la deschiderea aplicatiei este nevoie sa scrii locul unde vrei sa mergi, de exemplu Grecia. Apoi aplicatia te pune sa alegi ziua in care vei ajunge la hotel si ziua in care vei pleca de la hotel. Apoi e nevoie sa selectezi ce tip de camera iti doresti in hotelul pe care il cauti. Optional, daca doresti, poti sorta cautarea dupa anumite criterii, cum ar fi: dupa popularitate, dupa pret si popularitate, doar dupa pret, doar dupa evaluare ş.a.

Tot optional poti alege dintre filtrele de top existente sau din filtrele extra. Cateva din filtrele de top sunt alegerea distantei pana la hotel,  clasificarea hotelului, adica cate stele doreti ca acesta sa aiba, selectarea dintre optiunile de top, ca de exemplu daca iti doresti ca hotelul sa aiba piscina, spa, Wi-Fi gratuit, mic dejun inclus, plaja in apropiere.

Aplicatia Trivago 2

Screenshot: Alexandra Vlas

Cateva filtre extra: facilitatile hotelului pe care tu ti le doresti, cum ar fi activitati organizate, asistent personal ş.a. sau tipul de cazare pe care ti-l doresti, cum ar fi resort, pensiune, hotel, casa, apartament, mancare si bauturi, daca iti doresti all- inclusive sau nu.

Tot in aceasta aplicatie poti selecta moneda in care aceasta sa iti arate preturile de la hoteluri.

Dupa alegerea preferintelor aplicatia ne arata ofertele disponibile, iar dupa alegerea hotelului aplicatia ne arata si locul exact pe harta unde se afla acesta.

Cu ajutorul aplicatiei Trivago puteti chiar si sa economisiti bani, deoarece aplicatia ne arata cele mai bune preturi din intreaga lume si puteti sa profitati de oferte last-minute si de reduceri.

Pe aplicatia Trivago puteti sa va personalizati cautarea. Puteti cauta hoteluri dupa data si locatie. puteti ajusta pretul maxim in functie de bugetul fiecaruia, puteti gasi hoteluri in apropierea atractiilor turistice, puteti chiar si sa va salvati hotelurile favorite pentru a le putea rezerva mai tarziu.

Aplicatia Trivago 3

Screenshot: Alexandra Vlas

Aplicatia Trivago este evaluata ca una dintre cele mai bune 10 aplicatii de economisit bani. In prezent aplicatia se afla pe locul 6 in topul celor mai bune aplicatii de economisit bani.

Aceasta aplicatie are peste 50.000.000 de descarcari si a fost lansata in data de 3 decembrie 2010.

Disponibilă pe Magazin Play sau App Store.

ALEXANDRA VLAS

image001

ALEXANDRA VLAS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: