TEEN AID, ep. 1: Un interviu de colecție! VIDEO

teen02Cum ar fi să intri într-un dialog cu un psiholog? Dar unul căruia să-i pui întrebări pe care să nu le poți pune oricui? ‎Am avut ocazia să le facem pe toate astea marți, 20 martie, de la ora 14:30, în cabinetul LOGO Paper unde am avut un invitat special.

CORINA LUPĂU este psiholog clinician și psihoterapeut la un centru oncologic din Oradea și are o experiență îndelungată și în consilierea adolescenților. În cadrul acestei prime întâlniri cu doamna Lupău am abordat teme precum diferențele de mentalitate dintre generații, orientarea și consilierea în carieră, oportunitatea introducerii orelor de educație sexuală în școli.

„Totul a decurs foarte firesc, ne-a spus doamna prof. Rodica Marian, care a fost şi dânsa de faţă. Materialul are un impacut pozitiv asupra auditoriului, totul fiind foarte bine angrenat in realitatea zilelor de azi. Mi-au plăcut mult toate răspunsurile, dar cel mai mult cel legat de orientarea în carieră exemplificat de cei patru piloni”.

denisa si carla

Denisa Moga şi Carla Rogna

„‎Avantajul de a fi în spatele camerei este că poți urmări orice detaliu. Și cu toții știm ce importante sunt detaliile. Am rămas plăcut surprinsă în privința temelor abordate, întrucât aceste teme considerate tabu au fost explicate. Cu toate că biletul meu nu a fost extras, iar eu așteptam să iasă la lumină, consider că această întâlnire a fost una de colecție”, ne-a declarat Denisa Moga, care ne-a ajutat cu filmarea.

A fost o premieră pentru mine să mă aflu în postura de reporter și pot spune că a fost o experiență frumoasă, întrucât m-am aflat în compania unui profesionist în domeniul psihologiei și mi-am dezvoltat abilități pe care nu am avut oportunitatea să le fructific.

feat teen aid

Doamna Corina Lupău şi subsemnata, Carla Rogna

reporter: CARLA ROGNA, filmare: DENISA MOGA, procesare video şi sunet: BOGDAN ZSURZS

bogdan

BOGDAN ZSURZS

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: