ALEXA FIȚ & ALINA ZGHIBOLȚ: Crăciun pentru cei ce n-au!

De ani de zile, școala noastră organizează anual un concurs culinar cu scop caritabil, acela de a strânge bani pentru persoanele mai puțin norocoase. În anii trecuți, banii câștigați au avut ca destinație locuri precum azilul de bătrâni „Dumbrăvița”, azilul de bătrâni din Velența și Spitalul de Copii.

 

culinar03

Foto: ALINA ZGHIBOLȚ

Acest proiect, organizat de domnul director adjunct Călin Perțe în colaborare cu Consiliul Elevilor, a avut loc în data de 20 decembrie a acestui an, în sala festivă, unde mai multe clase au participat cu diferite feluri de mâncare, printre care și de post, pentru cei doritori.

Au participat 31 de clase, atât de liceu, cât și de gimnaziu. Printre numeroasele clase participante, cele premiate cu diplome au fost clasa gimnazială VII A, care a strâns suma de 776 lei, și clasa de liceu IX D, cu suma de 384 lei.

În urma acestui minunat proiect, s-a strâns uimitoarea sumă de 4.918 lei.

Cum am menționat mai sus, aceștia bani vor fi folosiți in scopuri caritabile, ajutându-i pe cei cu nevoi mari, atât cu alimente, cât și cu haine, încălțăminte și jucării, pentru a le dărui un pic din spiritul Crăciunului.

Crăciunul este perioada miracolelor și faptelor bune, iar dacă poți, ajută-i pe cei nevoiași, pentru că la asta se rezumă spiritul Crăciunului, la bunătate și dăruire.

ALEXA FIȚ, ALINA ZGHIBOLȚ

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: