CASIAN FĂŞIE: Campion european la judo

Chiar dacă în viață avem suişuri şi coborâşuri, important este să nu ne dăm bătuţi niciodată. Prin multă muncă şi pasiune putem atinge obiectivul pe care ni-l dorim. Acest fapt îl demonstrează tânărul Dan Făşie, în vârstă de 30 de ani, care a ieşit campion european de judo în anul 2006, în competiţia de la Moscova, Rusia.

Dan Fasie

DAN FĂŞIE

Am avut ocazia sa stau de vorba cu Dan, care ne spune ca inca de la varsta frageda de 10 ani a inceput sa practice judo-ul. Este un sport care, dupa spusele lui, te ajuta sa te integrezi in societate si sa te intelegi cu persoanele din jurul tau, iti ofera posibilitatea de a-ti „dezgropa” abilitați pe care nu stiai ca le ai!

Cum a început totul? „Am ajuns sa fiu in echipa de judo din intamplare, cand unul dintre prietenii mei a mers la antrenamente; curios, am vrut sa descoper si eu secretul acestui sport, iar cu timpul am aflat ca acest sport ma caracterizează si am inceput sa-l practic. Sportul care ma caracterizează, in afara de judo, este sambo – un stil de lupta rusesc, care este asemanator judo-ului.”

Sfatul lui Dan pentru toţi sportivii este sa munceasca din greu, deoarece nu va fi in zadar, si sa nu renunte niciodata la visul lor.

CASIAN FĂŞIE

casian fasie

CASIAN FĂŞIE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: