JUDIT KECSKES: Tudor este câștigătorul concursului de interpretare „Lira”. Plus VIDEO

Tudor Manea, un elev în vârstă de 18 ani al liceului nostru, Onisifor Ghibu  Oradea, este fericitul câștigător al unui concurs național de interpretare vocală și instrumental, „Lira”.

tudor manea

TUDOR MANEA

Acest festival național s-a desfășurat în orașul Tautii-Magheraus din Maramureș, în perioada 3-5 noiembrie 2017, aflându-se la cea de-a cincea ediție.

Concursul s-a desfăşurat pe patru categorii de interpretare: Muzică clasică, Muzică populară, Muzică ușoară și secțiunea suplimentară, „Vreau să arăt că pot”. Tânărul nostru artist s-a încadrat în categoria Muzică ușoară, cu piesa „Grace Kelly”, aleasă cu ajutorul doamnei profesor Meda Horjan, Tudor fiind indecis înainte cu o lună de concurs și ascultând de sfatul dânsei.

Juriul concursului a fost alcătuit din artiști profesioniști, precum Thomas Bleasby, un englez care a ajuns viral pe Internet în urma unui duet cu Jessie J și a apariției la Ellen Show, în Los Angeles, Nora Denes, participantă la Vocea României, Diana Pap, fosta solistă a Operei Naționale din Timișoara, Mihaela Bob, Mihail Trică și câștigătorii trofeelor din anul precedent, 2016.

Tudor a reușit să se facă remarcat și apoi să ia un trofeu dintr-un număr de aproximativ 150 de candidați.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN ORADEA

Săptămâna aceasta se caută: administrator de reţea, agent vânzări, inginer automatist, manager proiect, poliţist local

roti dintate

Informaţii suplimentare găsiţi pe lista locurilor vacante de la AJOFM BIHOR, valabilă din 22 noiembrie 2017. În Oradea sunt disponibile 804 joburi.

 

Pe lângă titlul de câştigător și trofeu, a câștigat și invitația de a juriza această secțiune anul viitor alături de ceilalți jurați.

Tudor are o părere pozitivă față de acest concurs, fiind participant pentru a treia oară şi ajungând la concluzia că reprezintă un exemplu de bună organizare şi profesionism.

Q&A

REPORTER: Crezi că un asemenea concurs este important pentru evoluția personală a unui artist?

TUDOR: Da, foarte important, deoarece te marchează și te ajuta să înțelegi diferitele interpretări și tipologii pe care le vezi pe scenă și consider că ai ceva de învățat de fiecare dată. Acest concurs a însemnat pentru mine o etapă majoră în dezvoltarea mea pe plan artistic.”

trofeul lira

Trofeul LIRA

REPORTER: Ce ai vrea să ne mai spui în legătură cu acest concurs? Poate un gând celor care te-ar putea urma pe viitor?

TUDOR:  Sugerez tuturor artiștilor să participe la acest festival și la cât mai multe concursuri, deoarece este un privilegiu și o cale pentru dezvoltarea personală.

a consemnat JUDIT KECSKES

KECSKES JUDIT

KECSKES JUDIT

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: