MARIUS DUMITER: Cantină în Ghibu?

După cum știți, sala festivă a liceului nostru a găzduit joi, 16 noiembrie, un eveniment legat de o lansare de carte, un concurs de traduceri pentru elevi și un număr muzical al celor din trupa LOGO Band. Printre persoanele care au luat cuvântul s-a numărat și directorul școlii noastre, domnul prof. Iulius Timar. Cu această ocazie, domnia sa ne-a vorbit despre proiectele conducerii școlii legate de viitorul apropiat al instituției noastre.

eat01

Foto: Marius Dumiter

„Liceul nostru o să își schimbe fața. Intrăm într-un proiect de reabilitare totală, dar mai ales exterioară, care va include ambele clădiri și a cărui valoare este de 3,8 milioane euro. Acesta va consta în eficientizarea termică a clădirilor, a cărui surse de finanțare sunt fondurile europene axa 31B.”

Acest lucru ca avea ca efect o modificare temporară de orar; mai exact, cursurile se vor desfășura pe timpul lucrărilor de reabilitare în două schimburi. „Știu că va fi greu, dar profesorii noștri sunt obișnuiți, pentru că ei au lucrat și în trecut în trei-patru schimburi”, a mai spus prof. Timar.

Domnul director a apreciat că există prea puține săli de curs raportat la numărul de elevi și are în vedere un nou proiect, ce constă în construcția unei cantine, care ar avea la nivelul superior şase noi laboratoare destinate elevilor.

LOCURI DE MUNCĂ ÎN BIHOR

Săptămâna aceasta se caută: inginer mecanic, agent comercial, croitor, mecanic auto, agent de pază

 

 

Informaţii suplimentare găsiţi pe lista locurilor vacante de la AJOFM BIHOR, valabilă din 22 noiembrie 2017. În Bihor sunt disponibile 913 joburi.

Întregul eveniment a fost filmat de subsemnatul și transmis în direct pe YouTube. Puteţi urmări înregistrarea integrală AICI. Intervenția domnului director începe de la minutul 41.

Din păcate, tehnologia nu a ținut cu noi. Datorită conexiunii slabe la Internet, am fost nevoiți să mutăm transmisiunea, ce trebuia să aibă loc pe Facebook, pe Youtube.

Florin Mihocaș care filma cu camera profesională JVC, a trebuit să se oprească şi el, datorită epuizării acumulatorului.

MARIUS DUMITER

Marius Dumiter

MARIUS DUMITER

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: