Împreună pentru Zebb

În urma unui grav accident rutier produs în Ungaria în data de 5 iulie, Zebb Simonovici a suferit o ruptură de coloană cu secţiune medulară.

image001

Zebb este un tânăr în vărstă de 22 de ani din comuna Socol, judeţul Caraş-Severin. El este sofer la o companie de transport din judeţul Caraş-Severin. Auzind despre acest caz, am luat legătura cu o fostă colegă de liceu de a lui Zebb, pe nume Daiana Olariu. Ea ţine în permanenţă legătura cu mama acestuia, referitor la starea lui de sănătate.

Zebb a trecut prin prima operaţie, dar urmează încă o operaţie săptămâna viitoare şi nu se ştie dacă va fi ultima. În prezent el poate vorbi, recunoaşte persoanele de lângă el şi poate mânca. În zilele ce vor urma, el va fi supus unei operaţii de fixare a şoldurilor şi a bazinului. Este internat într-un spital din oraşul Kecskemét din Ungaria.

Zebb are mare nevoie de ajutorul nostru. Îl putem ajuta donând orice sumă de bani, oricât de mică ar fi, în contul mamei sale, Valentina Simonovici:

Euro: RO61RZBR0000060017466570

Ron: RO35RZBR0000060019179573

Trebuie să fim solidari cu semenii noştri!

MARIA PAŞCALĂU

2 comments

  1. Ionut

    Salut sunt Ionut concubinul une-i pers.ce-a supravetuit acelui accident din Ungaria,si nu sunt de acord cu campania care vrea sa il ajute pe bietul copil de 22 ani…io va intreb dragii romanii ce-a pubb cu campania voastra??restul persoanelor care sunt inca in spital pe acele femeii cine le ajuta? Dc nu sa facut o campanie pt totii ce sunt in spitalul respectiv dece numai pt Zebb pe saracutele femeii ce vin de la munca ce muncesc non stop pt 1000 € ca niste sclave,cine le ajuta,iar uh domnul sofer si aici ma refer la firma respectiva dc nu se pun doi soferi numai unul….la 3-4 ore se face pauza ori cat ai fi uh de sofer…trebuie macar o ora sa dormi daca tot se vb de o firma…( al dracului firma la negru)…a nenorocit 6 femeii ce raman cu sechele pe viata din cauza ta si a patronului…

    Like

  2. Eu am încercat să îl ajut pe Zebb deoarece îl cunosc.Pe mine nu mă interesează cum a funcţionat firma,important este ca Zebb şi celelalte persoane să se facă bine.Degeaba încercăm noi acuma să găsim vinovaţi,fapta e consumată.Nu are rost să dăm cu noroi în nimeni!Trebuie să ne gândim la suferinţa lui Zebb şi a celorlalte persoane.Un lucru este cel mai important-SĂNĂTATEA!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: