ALINA ZGHIBOLŢ: În echipa Loredanei Groza

Ea este Iulia Dumitrache, o tânără în vârstă de 28 de ani din București, absolventă a Liceului de Muzică Dinu Lipatti, secția Canto Popular, și a Universității de Muzică din București, secția Pedagogie Muzicală. De şapte ani, Iulia face parte din trupa Hot Play.

image007

Iulia Dumitrache

Iulia a început să cânte de la vârsta de şapte ani, tot atunci a început să studieze vioara, iar la vârsta de 13 ani a început să ia lecții de canto la Palatul Copiilor din Pitești.

Talentul de a cânta l-a moștenit de la părinții ei, ambii având ureche muzicală, tatăl ei fiind preot, iar mama ei învățătoare.

„Am decis să fac acest pas în acest domeniu pentru că iubesc muzica și nu m-aş vedea făcând altceva”, ne spune Iulia.

Iulia a participat la Vocea României în urmă cu trei  ani. Experiența de la Vocea României a fost una frumoasă, iar muzical a învățat lucruri noi și a mai acumulat curaj și experiență pe scenă.

 

Întrebând-o dacă credea că va ajunge așa departe în concurs, ne-a răspuns că nu se aştepta, participând ca s-o vadă cât mai multă lume și să poată împărtăși dragostea ei pentru muzică cu toată lumea.

Despre jurații Vocii României are o părere foarte bună și îi respectă ca și artiști.

Pe perioada concursului, a făcut parte din echipa Loredanei Groza. „Cu Loredana Groza a fost foarte frumos să lucrez, am învățat lucruri noi, diverse secrete muzicale, a fost o experiență plăcută”, ne mărturisește artista noastră.

Modelele ei în domeniul muzical sunt Rihanna, Beyonce și Queen.

„Iulia din spatele scenei este o persoană simplă, nu fac nimic ieșit din comun – dorm, mă uit la filme,  ies cu prietenele în oraș, merg acasă la părinți și încerc să petrec cât mai mult timp cu persoanele dragi”, ne spune Iulia.

„Muzica a fost și îmi va fi mereu alături, orice s-ar întâmpla, ne spune artista noastră. Înseamnă totul pentru mine, iar momentan îmi ocupă tot timpul.”

Pe Iulia o putem vedea la emisiunea Roata Norocului și la emisiunea Wowbiz, unde cântă. „Atât prezentatorii, cât și echipele celor două emisiuni sunt minunați. Înainte de toate, suntem prieteni și apoi colegi de muncă”, ne mărturisește Iulia despre colegii ei de emisiune.

Următoarea ei piesă va fi una de dragoste, dar mai multe vom afla după ce va fi lansată.

Foto: arhiva personală Iulia Dumitrache

ALINA ZGHIBOLŢ

alina-zghibolt

ALINA ZGHIBOLŢ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: