DARIUS BALA & DANIEL BENEA: Educație rutieră la Ghibu

Marți, în data de 30 mai 2017, în incinta liceului nostru a avut loc o activitate de educația rutieră, care poarta deviza „Educație rutieră, educație pentru viată”. La acest concurs au fost mai mulți participanți din diferite părți ale județului Bihor, printre care şcoala din Şuncuiuş, şcoala gimnazială din Câmpani, Şcoala Nicolae Bălcescu, Liceul Greco-Catolic, şcoala noastră şi altele.

image001

Foto: Daniel Benea

Acest concurs a fost câştigat de reprezentanții celor de la Şuncuiuş, care vor merge mai departe la faza pe țară, care se va desfăşura la Târgovişte.

image003

Foto: Daniel Benea

Cu ocazia acestui eveniment, am reuşit să obţinem un mic interviu pe care ni l-a acordat unul dintre profesorii care s-au ocupat de organizarea acestui eveniment, domnul profesor Valentin Laslău.

REPORTERI: Sunteți mulțumit de evoluția participanților din şcoala noastră?

Prof. VALENTIN LASLĂU: Da, eu sunt foarte mulțumit de evoluția elevilor din Ghibu tot timpul, având în vedere că anul trecut am participat la faza pe țară (acel echipaj a fost format din Mihaela Roşca şi Daniel Benea).

REPORTERI: Nu sunteți, totuşi, puțin dezamăgit?

Prof. VALENTIN LASLĂU: Nu, eu nu sunt dezamăgit niciodată, deoarece într-un concurs unul câştigă şi altul pierde – acesta este rostul concursului. Sunt chiar foarte mulțumit şi de elevii de gimnaziu, care au terminat pe locul trei, iar cei de la liceu pe locul doi pe județ, ceea ce nu este deloc uşor, chiar dacă anul trecut am reuşit performanța să ieşim pe locul trei pe țară ca județ, locul doi liceeni şi locul unu la teorie.

image002

Foto: Daniel Benea

REPORTERI: Vă aşteptați la mai mult pentru anul viitor?

Prof. VALENTIN LASLĂU: Da, dar având în vedere că anul viitor participanții de anul acesta vor fi clasa a XII-a, va fi mai greu, deoarece concursul se va desfăşura tot cam în această perioadă a anului, iar în perioada aceea sunt examenele de competențe, deci vom avea alți reprezentanți.

au consemnat DARIUS BALA şi DANIEL BENEA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: