TEODOR HUS & SERGIU DUMA: Sanitarii pricepuţi la Ghibu!

image001

Marti, pe data de 30 mai, la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu a avut loc concursul „Sanitarii pricepuţi”. La acest concurs au participat echipaje din ciclul gimnazial si cel liceal din întreg judeţul.

image002

La gimnaziu a câştigat echipajul Liceului Emanuil Gojdu Oradea, iar la liceu, echipajul elevilor din Liceul Aurel Lazăr Oradea. Toţi participanţii concursului au primit diplome.

Am luat un interviu uneia dintre câştigatoarele concursului din cadrul liceal. Ana Maria Albis este în clasa a IX-a C la Liceul Aurel Lazăr şi a dorit sa ne impartaseasca experienta sa de la acest concurs, dar si de la cele din anii anteriori: „Eu particip deja de câţiva ani la acest concurs şi în fiecare an este depus un efort mai mare decat anul anterior si nu exista nicio urma de plictiseală, deoarece acest concurs ne ajuta si in viata cotidiana. Oricand am putea sa vedem pe strada un caz amenea celui ce l-am primit la concurs. Au existat emoţii constructive si, bine-nţeles, spiritul de concurs.

image003

Ana Maria Albis

As putea sa repet in fiecare an aceasta experienta si nu m-as putea plictisi. Îndrumătoarea noastra a fost Erika Ballo. Nu vreau sa spun clisee, ca de exemplu «Mulţumim pentru efortul depus», este de ajuns sa spun ca ea ne este atat profesoara, cat si prietena. Este persoana care de fiecare data ne spune: «Capul sus, fraţilor!» şi noi nu mai avem nevoie de altceva. Consider ca acest concurs ajuta la formarea, sa spun asa, a abilităţii de a salva vieţi, ceea ce este foarte important într-o societate.

TEODOR HUS, SERGIU DUMA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: