ALEXANDRU TOADER: „Când ți-ai pierdut credibilitatea, ai pierdut totul!” Plus VIDEO

Pentru elevii din întreg Liceul Onisifor Ghibu, orele au fost suspendate vineri, 26 mai, de la ora 10:00. Toți elevii din ciclul liceal s-au adunat în curtea școlii, pentru ceremonia festivă a ultimului sunet de clopoțel la clasele a XII-a.

dia05

Foto: Diana Zaharie

Cu orale și ovații în curte au intrat pe rând clasele a XII-a, fiecare într-o ținuta distinctă, insoțiți de diriginții lor: Nicoleta Cipleu, Livia Ivan, Dana Kele și Carmen Chiș.

S-au dat diplome, premii, flori și s-au schimbat pupături.

Pentru clasele de la jurnalism evenimentul a fost o premieră, deoarece întreaga festivitate a fost transmisă în flux live pe Internet. Mulțumim tuturor celor care au dat share la transmisiunea care a avut loc pe YouTube, cu precădere doamnei prof. Alina Jurj și domnului prof. Adrian Tencuțiu.

În final, domnul director Iulius Timar a avut amabilitatea de a ne da o declarație în exclusivitate. O redăm aici integral, ca un cuvânt de rămas bun, adresat absolvenților liceului nostru, promoția 2017 (declaratia domniei-sale incepe la min. 82:40):

„Dragi absolvenți, vă doresc să vă dezvoltați în viața voastră, folosiți ceea ce ați învățat în școala noastră, iar în viața de zi cu zi să fiți atenți la toți pașii pe care îi faceți, pentru că un pas greșit poate să îți creeze pierderea credibilității. În momentul în care îți pierzi credibilitatea, nu mai e nimic ce să pierzi, pierzi totul. De aceea aveți grijă la pașii pe care îi faceți în viață.

Vă doresc mult succes la examenul vieții și să ne vedem cu bine peste zece ani! Atunci sa fiți medici, avocați, profesori sau alte specialități pe care vreți să le urmați în viața voastră.

Vă mulțumesc mult și vă doresc mult succes!”

ALEXANDRU TOADER

alex toader

ALEXANDRU TOADER

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: