RALUCA GĂVRUȚA & DENISA ȚURCĂU: Work & Travel la Marea Neagră pentru elevii de la Ghibu

Deși suntem elevi la un liceu teoretic, avem posibilitatea să intrăm în lumea reală printr-un stagiu de practică la Blaxy Premium Resort & Hotel Olimp, pe parcursul vacanței de vară.

Elevii dornici să lucreze în industria hotelieră au posibilitatea să meargă la muncă timp de trei săptămâni pe litoralul Mării Negre. Elevii participanți vor primi suna de 500 lei pentru săptămânile lucrate, iar pe lângă suma de bani oferită, elevilor le sunt asigurate transportul, cazarea (patru persoane într-o cameră) și trei mese pe zi gratuit.

Toată această activitate se va desfașura în doua serii a câte 20 de elevi fiecare. Grupele vor porni spre litoral din fața liceului nostru. Prima serie va pleca în data de 23 iunie  și se va întoarce în 15 iulie, iar cea de-a doua din 5 august până în 26 august. Fiecare grup va fi însoțit de doi profesori supraveghetori.

Programul de muncă este de şase ore pe zi, la restaurantul complexului. Elevii vor lua comenzile, vor servi mâncarea și debarasa mesele.

George Pojega

Doritorii pot apela la George Pojega din clasa a X-a A, preşedintele Consiliului Elevilor.

Condițiile participării la acest stagiu sunt ca elevii să fi împlinit 16 ani și să aibă acordul scris al părinților. În cazul în care sunt mai mulți doritori, criteriul de alegere va fi situația la învățătură.

Cei care doresc să se înscrie pot apela la George Pojega din clasa a X-a A.

RALUCA GĂVRUȚA, DENISA ȚURCĂU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: