Sore: „Credeți în visele voastre!”

Sorina Cătălina Mihalache, alias Sore, s-a născut pe 3 noiembrie 1989, în București. Este o actriță de televiziune, dansatoare și cântăreață română de muzică pop și pop-rock cu influențe de electro funk. Pe data de 25 martie 2016 devine mamă, aducând pe lume o fetiță de 3 kg, pe Erin. Iar azi ne-a răspuns la un scurt interviu.

sore

La vârsta de 10 ani, Sorina a imitat-o pe Natalia Oreiro la concursul Ploaia steluțelor și a câștigat locul trei, iar la 11 ani făcea pentru prima dată, parte dintr-o trupă, Dolly, împreună cu alte trei fete, alături de care lansa melodiile În weekend, Hei, Tarzan Tarzan, Am capul în nori, Dragă Johnny. Această trupă s-a destrămat în anul 2002.

La 17 ani a participat la emisiunea „Faimoșii” – My band, by Marius Moga and Cătălin Măruță, unde au remarcat-o producătorii de la Play & Win și au format trupa Crazy Win, împreună cu doi băieți. Primul lor single, Beautiful Lover (2009), a avut foarte mare succes. După destrămarea acestei trupe, a cântat într-un proiect de cover-uri interpretate live, împreună cu Cici de la Sistem.

Din septembrie 2011, Sore Mihalache interpretează personajul Sara Năstase din serialul muzical Pariu cu viața de la ProTv.

REPORTER: Care a fost cea mai mare provocare din viața?

SORE: Provocări sunt multe. depinde foarte mult la ce ne raportăm. Pentru copilul Sore a fost perioada Dolly și Ploaia de Stele, pentru adoleșcenta Sore a fost realizarea mixului perfect între școală și pasiune, pentru tânăra Sore a fost casting-ul La La Band, pentru artistul Sore – toate provocările care vin din momentul în care intri în industria muzicală și îți propui să rămâi în frunte. Să știți că orice succes vine să ridice ștacheta și, după ce ai ajuns sus, este foarte greu să te menții.

REPORTER: Îți lipsesc momentele cu cei din La La Band?

SORE: Îmi lipsește toată echipa, nu doar ce a fost vizibil pentru voi, ci și toată echipa de producție și toate amintirile cu ei. Am învățat mult, am muncit și mai mult și acum este un capitol de care îmi voi aminti și voi povesti întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

REPORTER: Cine e cea mai importantă persoană din viața ta?

SORE: Erin e cea mai importantă persoană din viața mea! Presupun că nu mai este nevoie să mă explic, dar o voi face pe scurt: dragoste necondiționată, zâmbet sincer, răbdare și căldură.

REPORTER: Moștenești acest talent în muzică?

SORE: Talentul, și dacă este moștenit, trebuie completat cu muncă, pasiune pentru ceea ce faci și creativitate.

REPORTER: Povestește-mi puțin despre copilăria ta.

SORE: Copilăria mea s-a desfășurat în jurul muzicii pentru că mi-am descoperit pasiunea din timp. Eu ca fire sunt și extrem de perseverentă și mi-am creat context de genul „Omul potrivit la momentul potrivit”. Am cântat peste tot în țară, iar când eram la școală visam la concertele din weekend.

REPORTER: Enumeră-mi câteva calități și defecte ale tale.

SORE: Mi-ar plăcea să le aflu de la voi!

REPORTER: Descrie-l puțin pe Mircea Julean, iubitul tău.

SORE: Știți când aveți senzația că nu veți întâlni niciodată iubitul din vis, când vi se pare că orice relație încheiată înseamnă un pas înapoi și o pierdere dramatică, că totul este din cauza voastră, fetelor? Ei bine, nu este așa. Iubirea vine când ești pregătit să o primești, când știi foarte clar ce îți dorești și ce îți trebuie, vine să te completeze, să te aline, să te ia în brațe la finalul zilei și să știi că tot ce faci are un sens nu doar pentru tine. Cred că așa am răspuns și la descrierea lui Mircea, dar mai ales la faptul că, dacă aveți senzația că a suferi din dragoste este ceva nasol, gândiți-vă și din altă perspectivă: te ajută să te cunoști mai bine, să evoluezi și să găsești ce este pus deoparte pentru tine.

REPORTER: Care consideri tu că este rolul iubirii în viață?

SORE: Fără iubire nu am fi, nici fizic și nici spiritual.

REPORTER: Ce exprimă tatuajele tale?

SORE: Sunt povești personale pe care am vrut să nu le uit niciodată.

REPORTER: La ce să ne așteptăm de la artista Sore în următoarea perioadă?

SORE: La un duet mult așteptat, inedit și hitos.

REPORTER: Cum a fost experiența de la X-Factor când ai cântat cu Alex Mladin? Cum e atmosfera acolo din spatele camerelor de filmat?

SORE: X-Factor este un show de mare anvergură și mă bucur că am fost acolo alături de un om talentat, emotiv și căruia, sper, că i-am dat și mai multe aripi ca să zboare.

REPORTER: Ce mesaj ai pentru fanii tăi?

SORE: Credeți în voi, în visele voastre, așezați-vă și internalizați-vă toate dorințele, dar cu grijă, ele devin realitate!

a consemnat ROXANA VLAD

roxana-vlad

ROXANA VLAD

Roxana Vlad a absolvit secţia de filologie-jurnalism a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea, promoţia 2015, clasa prof. Călin Perţe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: