GIANINA BAN: Daria Ştefan, o româncă de succes!

Daria Ştefan, talentata cântăreață despre care am mai scris un articol pe Logopaper, reuşeşte din nou să ne facă mândri. De ce să fim mândri de românca noastră? Pentru că nu toți reuşesc să atingă un nivel atât de înalt, iar ea merită asta, a muncit enorm!

image001

DARIA ŞTEFAN

Daria va avea un concert în Middletown New York, pe data de 6 mai: „Să spunem că am avut noroc, pentru că nu am făcut nimic special, dar munca susținută de-a lungul timpului a început să dea roade”, mărturiseşte Daria.

Aceasta a fost remarcată de patronul de la Ziggy’s Academy (un centru de performanță în gimnastică) prin intermediul unui bun prieten american de-al ei, care a venit în țară să o cunoască personal, şi a fost invitată să susțină un spectacol pentru copiii din Academie, dar şi pentru fanii şi publicul larg din New York.

„Ideea lor a fost de a susține performanța tinerilor, indiferent de domeniul ales de aceştia, şi de a îmbina totul într-un super-spectacol, spun asta pentru că o parte din coregrafia pieselor mele va fi realizată de echipa de performanță de la Ziggy’s Academy”, ne spune Daria.

Acest spectacol va fi dublat de apariții la posturi de radio locale, dar şi de alte recitaluri în diverse evenimente, inclusiv unul dedicat veteranilor de război. „Toate mijloacele actuale de promovare şi faptul că încerc să-mi promovez cât mai mult munca şi activitatea mea muzicală m-au ajutat să fiu remarcată de foarte mulți oameni de muzică, dar şi de promoteri, iar cu puțin ajutor din partea lui Dumnezeu lucrurile s-au legat”, susține cântăreața.

Ea este entuziasmată, dar în acelaşi timp plina de emoții, deoarece vrea ca totul să iasă la superlativ; este o fire perfecționistă care încearcă mereu să se autodepăşească.

image002

În principiu, playlist-ul este deja stabilit, mai ales că piesele vor beneficia de coregrafie şi vor fi foarte multe surprize. Vor fi în special piesele ei originale, dar şi piese cu care şi-a încântat fanii de-a lungul anilor, piese foarte noi, cu sound actual, şi un moment cu piese româneşti.

Informațiile mi-au fost oferite de către Daria Ştefan, iar fotografiile au fost preluate de pe contul ei de Facebook.

GIANINA BAN

gianina-ban

GIANINA BAN

 

2 comments

 1. Daaa!
  Asa cum o stiu pe Daria … iar se va autodepasi.
  Ea nu stie decat asa ceva. Totul la superlativ si totul facut cu mult suflet si multa traire interioara.
  Muuult succes Daria Stefan!

  Like

 2. Noul sau single “SURRENDER”, este o piesa plină de emoție, cu un mesaj pozitiv pe care așteptăm sa îl descoperiți și dumneavoastră ascultând piesa.

  După succesul pe care l-a avut cu piesa “Everybody’s Somebody’s Angel” compusă de celebrul Jud Friedman, nominalizat la Oscar, Grammy și Globul de Aur pentru coloana sonora a filmului “The Bodiguard” și pentru hitul “Run to You” cântat de Whitney Huston, iată ca a sosit momentul ca Daria sa înceapă o noua etapa in viața sa, aceea de a-și compune propriile piese.

  “Surrender” este o piesa de dragoste, o poveste frumoasa între doi tineri, cu urcușuri și coborâșuri, dar care aleg sa rămână impreuna indiferent de obstacolele întâlnite in cale.

  Oamenii nu ar trebui sa se dea bătuți in fata dificultăților care apar in viata, ar trebui sa învețe sa iubească și sa aibe încredere ca iubirea adevarata exista și ea ar trebui sa ne facă mai puternici și sa ne ajute sa depășim momentele dificile.

  Prin aceasta mișcare îndrăzneața in ceea ce privește cariera muzicală, Daria reușește sa ne surprindă placut și ne da speranța ca generația tânăra vine puternic din spate și ca va avea un cuvânt important de spus.

  Suntem siguri ca noua piesă vă va plăcea la fel de mult cât ne-a placut și nouă și va invitam sa o ascultați pe canalul de YouTube al artistei

  https://www.youtube.com/c/DariaStefanOfficial

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: