DENISA CHEBELEU: Târgul de Crăciun Oradea

image001

Foto: Denisa Chebeleu

Ediția a doua a Târgul de Crăciun Oradea și-a deschis porțile în data de 30 noiembrie, în Piața Unirii, într-un decor de poveste, atent amenajat pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele vizitatorilor.

image003

Foto: Denisa Chebeleu

Piața Unirii reprezintă în acest an punctul de atracție a sărbătorilor de iarnă, deoarece este organizat Târgul de Crăciun. Programul târgului include o serie de activități și momente specifice sărbătorilor de iarnă, de la concerte de colinde, la ateliere pentru copii sau căsuțele cu cadouri pentru cei dragi.

Vizitatorii  pot admira bradul de Crăciun, de 12 metri, ridicat în mijlocul celor 40 de căsuțe de lemn, la o cană de vin fiert sau la o gustare, sau pot patina pe patinoarul special amenajat.

Nu lipsesc nici activitățile pentru cei mici, ei având parte de multe surprize: pe lângă activitățile tradiționale, se realizează și atelierul Moșului, Căsuța lui Moș Crăciun, în Piața Unirii fiind montată și ieslea tradițională.

image002

Foto: Denisa Chebeleu

La ora 18:00 fix, în prezența viceprimarului Florin Birta și a unui  număr mare de orădeni, s-au aprins luminiţele, iar Târgul de Crăciun și-a deschis porțile într-un decor de poveste, atent amenajat pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele vizitatorilor.

Dupa ce au fost aprinse luminile de sărbători pe scena a urcat artista Paula Seling.

DENISA CHEBELEU

DENISA CHEBELEU

DENISA CHEBELEU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: