OROSZ NATALIA: Un sport plăcut, dar riscant. Plus VIDEO

parkour01

Foto: Sergiu Maioru

Dupa cum stim unii, parkour este o disciplina care te ajuta sa treci peste orice obstacol, prin gasirea celui mai eficient si mai rapid mod de a ajunge dintr-un anumit punct in altul, folosind doar mijloacele propriului corp. In schimb, poate fi periculos, prin felul in care se executa aceste miscari.

parkour02

Foto: Sergiu Maioru

Sergiu Maioru, un adolescent de 17  ani, practica aceasta arta numită parkour de trei ani. La varsta de 14 ani, Sergiu, plimbandu-se cu un prieten mai vechi printr-un parc, a zarit cativa baieti sarind peste cap si peste diferite borduri, in diferite moduri. El s-a intrebat: „Oare ce fac acesti baieti?” Prietenul lui i-a dat raspunsul.

Adolescentul, fiind atent si curios, se indragostise de aceasta arta, cautase pe Internet diferite videoclipuri, pentru a vedea ce semnifică mai exact. Dupa ce a vazut, a mers la baieti pentru a face cunostinta cu ei, mentionand faptul ca doreste sa incerce, insa are nevoie de o indrumare.

Antrenamentele oficiale au parte in fiecare sambata de la ora 13:00, in Parcul Muzeului. Cu timpul, Sergiu progresand si trecand de diferite obstacole, a inceput sa ii placa tot mai mult aceasta arta a miscarii, intrand chiar si in Comunitatea Parkour Oradea.

OROSZ NATALIA

orosz-natalia

OROSZ NATALIA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: