FLORIN MIHOCAŞ: Suport TV pentru studioul LOGO

Miercuri, 23 noiembrie 2016, studioului nostru i s-a donat un suport TV direct din Austria, din partea unui prieten al blog-ului școlii.

Suportul metalic, de culoare neagră, va avea rolul de a susţine smart TV-ul pe care l-am cumpărat în luna septembrie, atât „în aer”, cât și pe picior.

Montarea lui a fost realizata de trei elevi din XI-a B: Alexandru Toader, Daniel Benea şi subsemnatul, lucru care ne-a luat o oră și jumătate.

Mulţumim mult persoanei care a făcut acest gest voluntar!

FLORIN MIHOCAŞ

florin-mihocas

FLORIN MIHOCAŞ

P.S. Redăm o parte din corespondenţa avută cu acest prieten al LOGO Paper: „În decembrie sau ianuarie – depinde cum găsesc transport gratuit – îți trimit și reportofonul digital promis și, dacă crezi că ajută, pot trimite și un computer desktop, model mai vechi (rulează Windows XP), dar pt culegere de texte și trimis mail-uri, e OK! De asemenea, pot dona și un aparat foto digital, tot așa, mai modest, pentru Cercul de Jurnalism, dacă crezi că ajută la ceva! Te rog să le consideri un aport în memoria Larisei Toporaș, sora lui Sebastian, care visa să devină jurnalist… Probabil, acum scrie reportaje în Ceruri! Monitorul de la desktop, pe care îl voi trimite pt cercul de jurnalism, a fost al ei și are o mică banderolă pe care a legat-o chiar ea.” Sebastian Toporaş este absolvent al liceului nostru. Sora sa, Larisa, a fost elevă în clasa a IX-a la profilul filologie-jurnalism, clasa prof. Călin Perţe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: