NICOLAE MUSCĂ: Moment mixt în cadrul Pro Peța

Maine, 18 noiembrie, la ora 12, va avea loc un eveniment important în cadrul demersului Pro Peța, și anume o expoziție artistică formată din fotografii și desene ale elevilor. De asemenea vom regăsi și discursuri legate de situația actuală a ecosistemului Peței, dar și schimburi de opinii între elevi.      

diploma-eco-warrior

Cei prezenți la eveniment vor fi atât elevi ai liceului nostru, cât și elevi ai Școlii Gimnaziale „Floare de Lotus” din Sânmartin și personalități oficiale ce au un cuvânt de spus privind proiect si desfasurarea actiunilor.

invitatie.JPG

Andrei Oros ne-a pus la dispoziție lista concretă a personalităților invitate. Invitatii vor veni din partea Companiei de Apa Oradea SA, Direcției de Sănătate Publică Bihor, Agenției pentru Protecția Mediului Bihor, Asociației Aqua Crisius, Administrației Bazinale de Apă Crișuri Oradea, Muzeului Țării Crișurilor Oradea.

„Chiar daca ne dorim tare mult să vedem toate fețele luminate care ne-au ajutat, multe instituții își vor trimite doar reprezentanți, având în vedere că evenimentul are loc in timpul programului general de lucru si într-o zi muncitoare”, ne spune Andrei Oros.

NICOLAE MUSCĂ

nicolae

NICOLAE MUSCĂ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: