OROSZ NATALIA: Generaţia de scriitori nu s-a sfârşit

carte-alex
Alex Berindei are 18 ani, iar pe parcursul vietii a devenit si un bun scriitor. Alex incepuse sa citească mai masiv în urmă cu patru – cinci ani, la sfarsitul clasei a VII-a, in a VIII-a acest lucru a devenit o pasiune, iar apoi incepe sa scrie propria carte, „Visele lui Mary”.
alex-berindei

ALEX BERINDEI

Neindemnat de nimeni, i-a venit aceasta idee, sa scrie inspirandu-se din peisaje, muzica, plimbari, carti, cuvinte, filme, prieteni – tot ce vorbea cu prietenii punea la un loc si retusa, le o forma cat mai complexa.
Cartile lui preferate sunt „Pe drum” de Jack Kerouac, iubind ideile si filozofia scriitorului, viata libera pe care el incerca sa o aiba si viziunea despre libertate pe care o avea, şi „O zi”,  de David Nicholls, găsind in cartea respectiva tot ce il atrage pe Alex.
Unul din scriitorii lui preferati este Stephen King, regele groazei, iubind modul lui de a scrie, ironia si sarcasmul, povestile lui atat de ciudate, considerandu-l un geniu al literaturii, unul foarte bizar, dar totusi geniu.
carte-alex-02
Alex a scos cartea la Editura Celustim, contactand aceasta editura, iar de restul ocupandu-se cei de la editura.
Costurile tiparirii unei carti se leagă de ceea ce vrei sa se realizeze – coperta, numarul de exemplare, suportul pe care vrei sa tiparesti.
OROSZ NATALIA
orosz-natalia

OROSZ NATALIA

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: