MARIUS DUMITER & RĂZVAN LASLĂU: Duolingo, profesor de limbi străine de buzunar

Foto: MARIUS DUMITER

Foto: MARIUS DUMITER

Duolingo este o aplicație pe mobil ce te învață limbi străine foarte uzuale şi căutate, precum engleza, germana sau franceza. Această aplicație poate fi găsită pe Appstore sau pe MagazinPlay, gratuit, pentru cei ce vor să învețe engleză şi nu numai.

Aplicaţia este utilă atât pentru începători, cât si pentru cei deja familiarizați cu engleza, fiind structurată pe două stadii (începători si avansați).

Duolingo te ajută să înveți atât scrierea cuvintelor, cât şi pronunția acestora, acest lucru fiind un plus față de alte aplicații.

După ce ai instalat și deschis  aplicația, selectează obiectivul zilnic pe care crezi ca îl poți atinge învățând engleză pe aceasta. După ce ai setat obiectivul şi ai intrat in prima lecție, vei începe să înveți cuvintele de bază ale limbii.

Dacă doriți să aflați mai multe despre această aplicație accesați link-ul: https://www.duolingo.com.

Mai jos sunt câteva rânduri din descrierea aplicației pe site: „Cel mai bun mod de a învăța o limbă străină. Să înveți cu Duolingo este distractiv și captivant. Câștigi puncte pentru răspunsurile corecte, te antrenezi contra cronometru și avansezi în nivel.  Fiecare lecție este precum un joc. Învaţă oricând, oriunde. Fă-ți pauzele și deplasările mai productive cu aplicațiile noastre pentru iPhone și Android. Descarcă-le și vezi de ce Apple și Google ne-au oferit cele mai înalte distincții ale lor.”

Pas cu pas, vei ajunge să înveți limba dorită intr-un mod foarte simplu şi distractiv, fără a mai fi nevoie să plătești profesori care probabil nu te-ar învăța atât de bine.

MARIUS DUMITER, LASLĂU RĂZVAN

Save

Save

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: