ADRIANA ŞTIUBE: Desenul, arma exteriorizării

În acest material vom face cunostinta cu Juliana Gati, o tanara talentata,  in varsta de 17 ani,  eleva a Colegiului Economic Partenie Cosma. Juliana are o pasiune aparte pentru desen,  abordand un stil putin diferit fata de celelalte,  si anume mandala.

juliana-gati

JULIANA GATI

Acest stil consta in crearea unor desene foarte meticuloase, alcatuite din liniute sau punctulete, o tehnica necesitand multa rabdare si precizie.

Juliana are aceasta pasiune de trei ani si si-a descoperit-o din intamplare: „Cautam intr-o seara un film pe care sa il vizionez, nu am gasit ceva care sa-mi placa si am inceput sa desenez pur si simplu ce imi imaginam,  «creeand» un film,  si asa am descoperit acest stil pe care am incercat sa-l fructific.”

Tanara talentata ne-a marturisit ca este o fire timida si astfel desenul este o „arma” de exteriorizare: „Pot spune ca sunt o fire mai retrasa, tocmai de aceea incerc sa exprim prin desen unele lucruri pe care nu le pot exprima prin cuvinte”.

Juliana are o sustinere puternica din partea parintilor care sunt foarte fericita ca fiica lor are o pasiune atat de mare pentru desen, lucru care o motiveaza foarte mult.

Avand in vedere ca se afla in clasa a XII-a, Juliana se gandeste serios sa urmeze o facultate de arte, chiar daca va absolvi un liceu cu  profil economic: „La inceput credeam ca desenul va ramane mereu doar un hobby, dar odata cu trecerea timpului m-am decis sa fac o meserie din aceasta pasiune – designer interior sau tatuator.”

Pentru ea, cea mai mare satisfactie este aceea ca poate transmite prin desenele ei o stare de bine oamenilor, lucru care o incanta.

Sfatul Juianei pentru cei care impartasesc aceeasi pasiune ca a ei este acela de a nu renunta niciodata, deoarce chiar daca aceasta pasiune are nevoie de multa munca, merita!

Ii uram Julianei multa bafta pe mai departe si speram ca intr-o buna zi sa o intervievam ca pe un designer de succes.

ADRIANA ŞTIUBE

adriana ştiube

ADRIANA ŞTIUBE

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: