ARINA FETINCA: Eleganţă şi stil în şcoală. Plus AUDIO

Tinerii din zilele noastre vor să se afirme. Unii se afirmă prin învățătură și diferite concursuri alții prin personalitate și stil. Moda este importantă pentru unii. Aș putea spune că ești mai cool dacă ești bine îmbrăcat.

Pentru a fi decent, dar totuși la modă, trebuie să te gândești la ce culori și texturi de materiale combini. Noi, adolescenții, punem preț pe îmbrăcăminte, deoarece ne dorim să ieșim din anonimat, să nu fim ca restul oamenilor, sa fim diferiți, remarcați și apreciați de alții. Dacă știi să combini anumite piese vestimentare, te poti îmbrăca la modă chiar si la scoală. Aș dori să vă prezint niște outfit-uri care te pot scoate din anonimat.

Clasicii blugi negri cu talie înaltă pot fi îmbrăcați împreuna cu un tricou simplu într-o  culoare neutră sau într-o non culoare și peste un cardigan colorat, dar cu un croi simplu. În picioare putem pune o pereche de sneakers. Ceva simplu, dar la moda.

Boyfriend jeans sunt la moda, aceștia pot fi îmbrăcați  cu o camasa simpla, o pereche de converse in picioare si cu un accesoriu la gât .

O pereche simpla de pantaloni negri merge  cu un pulover si un colier care sa iti scoată ținuta din anonimat. In picioare, niște sneakers care merg perfect cu un palton in nuanță asemănătoare . Pălăria si geanta iti conferă o nota de stil.

Ținutele trebuie accesorizate potrivit, ca să iasă din anonimat,să nu fie banale. E necesar sa adaugăm mici artificii, pentru a arăta mai bine. Nu e neaparat nevoie ca hainele sa fie de firmă sau să coste exagerat de mult. Toată lumea își poate permite săse îmbrace cu stil. Avem nevoie de niște piese clasice pe care toată lumea le are in dulap și puțină creativitate.

psiholog-belbe-ionela

Doamna Ionela Belbe este psihologul şcolar al Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea

Intr-o înregistrare audio puteți auzi opinia doamnei psiholog Ionela Belbe, in legatura cu vestimentatia abordata de tineri in cadrul unitatilor de invatamant.

Nu ai cum sa dai greș cu o ținuta all black. Dar niciodata să nu faci greșeala de a te îmbracă din cap până in picioare in aceeași culoare. De cele mai multe ori prea mult strica.

ARINA FETINCA

fetinca-larisa-10b

ARINA FETINCA

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: