PATRIC ANDRAŞ: Decizia celor doi părinți protectori

Dana Nălbaru, fostă cântăreață a trupei HI-Q, şi Dragoş Bucur, artist solo, dar și prezentator TV, au luat o decizie foarte importantă în privința fiicei lor, Sofia. Cei doi au decis să o retragă pe fiica lor în vârstă de doar 9 ani din învățământul convențional, considerând că învățământul acasă sau homeschooling este mai bun pentru fiica lor.

Aceştia au considerat că școala în general aduce stres fiicei lor, ei declarând că vor să o scape de toate problemele școlare, precum și de note sau calificative.

În opinia mea, viața de școlar e dificilă, iar decizia lor este de respectat, deoarece fac ce cred ei că e mai bine pentru copilul lor. Cel mai rău lucru pentru Sofia este că va rămâne fără prieteni și în acest fel ea va deveni un copil antisocial.

Am cerut opinia a doua colege și prietene bune ale mele, iar acestea au declarat aproximativ la fel că Sofia va avea multe dezavantaje, dar în același timp și avantaje, precum: scăparea de teamă sau stresul temelor și învățatul; trezitul de dimineață nu va fi o problema pentru ea și se va simți mai bine acasă.

Dezavantajele însă vor fi lipsa concurenței în clasă, lipsa colegilor și prietenilor, chestiunile extrașcolare, precum excursii și proiecte.

PATRIC ANDRAŞ

patric-andras

PATRIC ANDRAŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: