UPDATE Fatbike (Nistor Ruben)

Un nou sport pe care l-am descoperit este enduro fatbike. In ce consta acest sport? Ca in toate sporturile de enduro, este nevoie de un vehicul echipat corespunzator.

FATBIKE

Fatbike-ul este o bicicleta special confectionata pentru drumuri mai greu accesibile. Ofera o stabilitate mult mai mare in locuti nisipoase, ude si abrupte, deoarece rotile late de 20×4,9 au o aderenta incredibila. Aceasta bicicleta se adapteaza si prin oras.

De acum, curbele, hopurile si bordurile nu mai sunt o problema, ba chiar devin obstacole pentru trial, ceea ce face ca mersul cu bicicleta sa fie mult mai distractiv si plin de viata.

Bicicleta din imagine costa in jur de 1500 de euro, cu tot accesorile ulterioare, si este adusa din Elvetia. Un model similar se poate achizitiona si de la noi din tara, din magazine de sport Hervis sau Greenbike. Pretul este destul de ridicat si necesita intretinere, iar piesele sunt scumpe, dar adrenalina si viata traita din plin merita orice preţ.

Marimea intimidanta atrage privirile oricui, ceea ce ofera o satisfactie in plus biciclistului, desi nu cantareste mai mult de 13 kg.

Foto: arhiva personală Ruben Nistor

RUBEN NISTOR

RUBEN NISTOR

RUBEN NISTOR

Save

Save

Save

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: