Pro şi contra caselor subterane

Casele subterane sunt inovatoare si iesite din tiparul caselor normale, care seamană cu niste cutii de pantofi. La fel ca orice lucru, au avantaje si dezavantaje, dar, dupa parerea mea, avantajele unei astfel de case sunt mai importante decat orice dezavantaj.

Foto: Andrei Kliment

Foto: Andrei Kliment

In primul rand – si cel mai important – casele subterane au foarte mult spatiu pe care il poti imparti cu toata familia. Si luand in considerare faptul ca suntem mai mult de 7 miliarde de oameni pe Pamant, spatiul va devein mai important si mai pretios, pentru ca nu putem goli oceanele si marile; din pacate, avem nevoie de apa pentru a supravietui si si de fabrici pentru fabricarea telefoanelor smart si altor gadget-uri…

In al doilea rand, casele subterane sunt economice, intrucat daca pe acoperis montezi sticla, lumina solara ar putea deveni atat sursa de lumina naturala, cat si sursa de energie. In plus, daca pe langa sticla mai montezi si panouri solare, ai putea beneficia si de apa calda; poate este mai scump, insa este mai eficient si mai sanatos, iar sanatatea este unul dintre putinele lucruri care nu are pret.

Read the rest read Paperless

CRISTINA OLAR

CRISTINA OLAR

CRISTINA OLAR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: