Utilizarea Internetului poate dăuna grav sănătăţii

Conectarea online cu alţi adolescenţi pe reţele de socializare poate fi distractivă. Dar petrecerea a prea mult timp pe Internet duce la probleme de sănătate. Utilizarea intensă a Internetului poate expune adolescenţii la riscuri serioase de tensiune arterială ridicată.

Tensiune arterială ridicată înseamnă că se exercită o presiune exterioară suplimentară pe peretii vaselor de sânge. Cu exercitii fizice, creste tensiunea arteriala. În repaus, presiunea ar trebui să revină la un nivel relativ scăzut, dar la unii oameni rămâne ridicată, chiar și în repaus.

Tensiunea arteriala crescuta la copii si adolescenti continua adesea in maturitate, si asta este o problemă. Persistenta tensiunii arteriale poate provoca probleme grave de sănătate, de la boli de rinichi si pierderi de memorie la leziuni oculare, boli de inima sau accident vascular cerebral.

Obezitatea si dietele bogate in sare sunt printre factorii cunoscuți care măresc riscul de tensiune arterială. Cercetatorii spun însă că şi alte elemente, mai puțin evidente, pot juca un rol. Studiile au relevat ca vizionarea televizorului sau lucrul îndelung la calculator pot provoca tensiune arterială ridicată.

Read the rest in Paperless

GIANINA MOLDOVAI

GIANINA MOLDOVAI

GIANINA MOLDOVAI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: