Idei creative pentru vacanţa de vară

ESTE ULTIMA LUNĂ ÎNAINTE DE VACANŢA DE VARĂ.  AI FĂCUT DEJA CELE MAI DISTRACTIVE LUCRURI, AŢI FOST ÎN VACANŢE, AI TRIMIS COPIII ÎN VIZITĂ LA BUNICI ŞI VERIŞORI, CA SĂ NU-ŞI MAI PIARDĂ TIMPUL ÎN FAŢA TELEVIZORULUI. DAR PENTRU VACANŢA URMĂTOARE NU MAI AI NICI O IDEE. NU TE PANICA! IATĂ O LISTĂ CU ACTIVITĂŢI PE CARE COPIII TĂI LE VOR ADORA.

bianca

Foto: BIANCA BEALCOVSCHI

FOTOGRAFII ÎN NATURĂ

Nu e nevoie decât de câţiva copii plictisiţi, de câteva telefoane, o foaie de hârtie pe care să notaţi ţintele de fotografiat. Fii creativ şi pregăteşte o gamă variată de forme (inimi, stele, nori, cercuri), culori si alte lucruri care ar putea fi descoperite in cartierul tău. Acum copiii ar trebui să meargă afară şi să facă poze după instrucţiunile tale. Pune-i să găsească lucrurile de pe listă şi să vină acasă cu pozele. După aceea vor primi mici recompense (toţi participanţii, evident).

PROPRIILE POVEŞTI

Gata cu toate lecturile pe vara asta? Atunci e momentul să inventezi propriile poveşti. Puneţi-vă copiii să scrie o compunere despre eroul lor preferat. Le puteţi sugera să scrie ce se întâmplă în următoarea poveste sau dacă eroul lor preferat ar fi făcut ceva în alt mod.

Read the rest in Paperless

BIANCA BEALCOVSCHI

BIANCA BEALCOVSCHI

BIANCA BEALCOVSCHI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: