Eşti sărac? Eşti bogat? Eşti în clasa de mijloc?

CEI MAI BOGAŢI 400 DE AMERICANI AU ÎMPREUNĂ O AVERE MAI MARE DECÂT CEI MAI SĂRACI 150 DE MILIOANE DE AMERICANI, ARATĂ STATISTICILE.  DAR CE SE ÎNTÂMPLĂ CU OAMENII DINTRE CELE DOUĂ CATEGORII? EI SUNT CLASA DE MIJLOC. CEI CARE NU SUNT NICI SĂRACI, DAR NICI BOGAŢI. POATE CĂ ŞI TU FACI PARTE DIN ACEASTĂ CATEGORIE…

În ultimele decenii, clasa de mijloc începe să se micșoreze, conform statisticilor. Asta înseamnă că este din ce în ce mai puțin probabil să continui să faci parte din clasa de mijloc în viitor.

Cel mai probabil, vei deveni sărac sau bogat. Ce ai prefera? Dacă vrei să fii de partea celor bogaţi, trebuie să începi să gândești ca aceştia.

 

Cei din clasa de mijloc trăiesc în confort, cei bogaţi își asumă disconfortul

„Acceptă să nu trăiești în confort. Simte-te confortabil cu disconfortul. Poate fi greu, dar este un preț mic pentru a-ți trăi visul” (Peter McWilliams); „În investiții, lucrurile confortabile sunt rareori profitabile” (Robert Arnott)

Este confortabil să ai un job sigur. Este confortabil să muncești pentru altcineva. Clasa de mijloc crede că a fi confortabil înseamnă a fi fericit, dar cei bogaţi realizează că lucrurile extraordinare se întâmplă când ne punem în situații care nu sunt întocmai confortabile. Să îți deschizi propria afacere înseamnă că îţi asumi un risc, dar este nevoie să îți asumi riscuri pentru a face avere și a atinge rezultate.

Trebuie să ieși din zona de confort. Să vezi ce opțiuni ai. Trebuie să simți măcar puțin disconfort pentru a deveni bogat. S-ar putea chiar să clachezi, dar nu este un lucru rău, pentru că dacă nu eșuezi, înseamnă că nu faci mare lucru.

Read the rest in Paperless

TEODORA CRISTEA

TEODORA CRISTEA crop

TEODORA CRISTEA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: