RAUL CHIRILĂ: „Dirty Grandpa”

Dirty Grandpa” este unul dintre cele mai bune filme de comedie lansate in anul 2016, el fiind oficial lansat in data de 22 ianuarie.

Distributia este compusa din numerosi actori faimosi, cum ar fi:  Robert De Niro (personajul principal), Zac Efron, Zoey Deutch, Aubrey Plaza. Regizorul Dan Mazer alaturi de producatorul John Phillips au realizat unul dintre cele mai bune filme de comedie din anul acesta.

Actorul Robert De Niro nu este cunoscut doar din acest film, el a mai jucat si in celebrele filme “The Godfather” ,”Heist” ,”Last Vegas” ,”Grudge Match”,”Casino”. In acest film. De Niro (Dick Kelly), un om batran, respectiv bunicul lui Zack Efron (Jason Kelly), ramane vaduv chiar de la inceputul filmului si acesta decide sa il ia pe nepotul sau, Jason, intr-o calatorie chiar inainte de nunta sa, care se transforma intr-o oprire pe o plaja unde acestia petrec.

Actiunea filmului se petrece in Florida, unde De Niro si cu Zack Efron merg sa petreaca pe o plaja. Regizorul ni-l prezinta pe De Niro ca pe un mincinos pe parcursul filmului, dar in final realiazam ca acesta a facut toate aceste chestii pentru Jason, nepotul sau, si il face pe acesta sa isi anuleze nunta si sa plece cu o fata care o cunoscuse la facultatea de fotografie.

RAUL CHIRILĂ

raul chirilă

RAUL CHIRILĂ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: