MĂDĂLINA MOLDOVAN & CODRUȚA LENCAR: Ultimul an de liceu

După cum bine știți, clasele de a XII-a își încheie cursurile vineri, 3 iunie, urmând ca următoarele patru săptămâni să fie dedicate pregătirii pentru bacalaureat. Marian Lencar din clasa a XII-a B a acceptat să ne vorbească puțin despre ultimul an de liceu.

marian lencar

MARIAN LENCAR

Spre uimirea lui, clasa a XII-a a fost destul de ușoară, dar, bineînțeles, au fost și momente puțin mai stresante. Unii profesori au fost mai indulgenți, în schimb cei care i-au predat materie de bac au pus mai mult accent pe învățătură. Acest an a trecut foarte repede. Nu îi este teamă de bacalaureat, spune că emoții va avea, bineînțeles, dar trebuie să le îndepărteze, să nu-i afecteze concentrarea. Speră că va lua note mari la examene, pentru a merge la o facultate pentru a-și asigura un viitor.

Pregătirea ultimului sunet și pozele de album au fost o relaxare și o mare bucurie, știind că pregătește un moment pe care probabil o să și-l amintească toată viața.

O să-i fie dor de profesori, colegi, de unele momente hazlii ce le trăia împreună cu colegii. Speră să păstreze legătura cu ei, chiar dacă nu vor mai fi un colectiv.

MĂDĂLINA MOLDOVAN, CODRUȚA LENCAR

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: