RALUCA GĂVRUȚA & DENISA ȚURCĂU: „Să fiu pe scenă e un dar”. Plus VIDEO

Dariana Elena Jurjuț, elevă în clasa a IX-a A la Liceul de Arte Oradea, este pasionată de muzica ușoara și studiază canto cu profesoara Ancuța Pop.

dariana elena

Dariana Elena Jurjuț

De mică, Dariana a avut o voce minunată, așa că a fost îndrumată să studieze canto, dar în acea vreme ea locuia in Italia și nu cunoștea niciun profesor, așa că a început să studieze când s-a întors în Romania, mai exact acum trei ani.

Dariana participă la foarte multe spectacole, iar cel mai recent a fost la Baia Mare pe data de 21 mai. Ea face în jur de 2-3 ore de canto pe săptămână, dar când trebuie să participe la spectacole, face ore zilnic.

Una dintre piesele sale favorite este „Timpul”, interpretată de Paula Seling. Este o piesă pe care „aș câta-o mereu cu drag”, ne spune.

Ca și mulți dintre viitori artiști, și Dariana are emoții înainte de un spectacol sau diferite dificultați tehnice, dar nimic dintre acestea nu ar reuși să o facă să renunțe la muzică.

dariana 02

„Peste zece ani aș vrea să am fanii mei, care să mă susțină și să mă iubescă. Aș vrea să le cânt cu sufletul, inima și toată devoţiunea mea, să le transmit iubire si emotii puternice! Să fiu pe scenă în fața lor ar fi cel mai frumos dar de la Dumnezeu”, ne-a declarat Dariana.

RALUCA GĂVRUȚA, DENISA ȚURCĂU

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: