BOGDAN BÂZOC: Meet and Greet cu Liviu Teodorescu. Plus VIDEO

Mi-am dorit de multă vreme să-l întâlnesc pe Liviu Teodorescu! Pentru cei care încă nu aţi auzit de el, este fost membru al trupei Lala Band, mai cunoscut fiind ca „Liviu de la Vocea”. Ocazia de a-l cunoaşte am avut-o duminică, 29 mai, după concertul susţinut cu ocazia Zilelor comunei Vadu Crişului, când am avut privilegiul de a merge în backstage alături de tânărul artist.

feat

În urma cu doi ani, de ziua mea, am avut surpriza unui mesaj privat, in ultimele minute ale zilei de 21 aprilie din partea lui Liviu. Am incercat de atunci sa ne intalnim, dar n-am avut şansa pana in acest weekend.

Liviu este si in realitate omul generos si binevoitor pe care mi l-am imaginat. Spectacolul de la Vadu Crisului a inclus piese din repertoriul personal si cateva cover-uri, printre care se numara „Blurred Lines” a lui Robin Thicke sau „Perfect fara tine” a trupei Vama.

Dupa concert (trebuie sa va spun ca am avut onoarea de a fi fost recunoscut de Liviu in public), mi-a acordat cu mare generozitate cateva zeci de minute din timpul sau, iar o parte din dialogul nostru il gasiti in videoclipul de mai jos.

Asadar, am aflat ca Liviu – care provine dintr-o familie de artisti, tatal sau fiind actor si angajat la Teatrul Nottara din Bucuresti – a absolvit clasa de filologie a Liceului Gheorghe Sincai din Bucuresti, are 23 de ani, a urcat pe scena televiziunilor inca de mic, s-a perfectionat la studioul DeMoga Music, dupa ce a fost recrutat de Marius Moga, in urma participarii lui de la „Vocea Romaniei”, iar in prezent Liviu are in plan deschiderea propriului sau studio.

Cea mai mare realizare a lui de pana acum este castigarea finalei de sambata, 28 mai, a foarte popularului concurs TV de pe Antena 1 „Te cunosc de undeva”, cand a interpretat un personaj memorabil desprins din musical-ul „Jesus Christ Superstar”. De-a lungul editiilor anterioare, a fost pe rand in pielea unor personalitati muzicale cunoscute, cum ar fi idolul sau, Justin Timberlake, Tarkan, Irina Loghin, Aurelian Temisan, Justin Bieber etc., demonstrand ca poate sa abordeze la superlativ orice gen muzical.

Am ajuns la Vadu Crisului cu ajutorul tatalui meu, care, incepand de duminica, e noul  fan al lui Liviu Teodorescu.

BOGDAN BÂZOC

P.S. Am initiat un grup pe Facebook, „Liviu Teodorescu Nation~”, in care-l sustinem pe artistul nostru favorit. Cei care veti intra puteti gasi un concurs in desfasurare cu autografe de la Liviu. Puteti participa la concurs pana duminica, 5 iunie! Link-ul il gasiti aici:

https://www.facebook.com/groups/1476519709234119/?ref=ts&fref=ts

autografe

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: