GIANINA BAN & ALEXA-MARIA FIȚ: Daria Ştefan ne încântă cu glasul ei! Plus VIDEO

Ea e Daria Ştefan, o tânără care abia a împlinit 12 ani şi a cărei muzică se aude atât în țara noastră, cât şi la radiourile din străinătate: SUA, Marea Britanie, Africa de Sud, Italia, Germania, Franța etc., în special cele care promovează tinerele talente sau artişti care nu au semnat cu o casă de discuri.

image001

Daria Ştefan

Daria a început să cânte la vârsta de 6 ani în grupul Miracol, condus de Gabriela Sauciuc Cicone, iar la 9 ani a început o carieră solo luând lecții de canto cu. Marius Țeicu.

A participat la foarte multe concursuri şi festivaluri, unde a foat remarcată de oameni de muzică precum Steriana Bogardo (Stela Enache), Marian Stere, Nico, Carmen Rădulescu, Mirabela Dauer, precum şi de oameni de televiziune: Elise Stan, Sandra Cepraga (TVR), Radu Morar (Naşul TV) etc.

Anul trecut a primit un premiu de excelență pentru activitatea ei muzicală din partea Comunității Românilor din Canada. Una dintre cele mai importante realizări este câştigarea unui concurs de talente Disney Channel, fiind printre puţinii copii din România care au intrat în atenția lor, şi a susținut un interviu cu producătoarea generală Disney Channel, Irene Dryer.

A participat şi la numeroase emisiuni TV: Neața cu Răzvan şi Dani (Antena1), În curtea bunicilor (TVR), Ghiozdanul cu surprize (TVH), Naşul, Caravana Isteților (Naşul TV), Planeta copiilor (GTV), Estrada Duminicală, Oameni de 5 stele (Estrada TV), Radio 3 Net Florian Pittiş.

Actualmente, Daria este elevă şi la Şcoala de Artă Bucureşti, clasa Viorelei Filip; recunoaşte că îi este greu uneori să se împartă între două şcoli şi activitatea de artist, dar face totul cu drag şi aşa reuşeşte să facă față la toate:
„Îmi place mult să cânt, muzica face parte din viața mea. Puținul timp liber  pe care-l mai am îl petrec cu familia sau cu prietenii”.

De asemenea a participat consecutiv la două ediții ale emisiunii concurs de la Antena 1, Next Star.

image002

Daria Ştefan

Pe viitor, Daria doreşte să urmeze o facultate şi să facă şi altceva decât ceea ce ştie ea mai bine, însă pentru că îi place să fie pe scenă şi să încânte lumea, muzica va rămâne pentru ea o prioritate.

„Ambii părinți, cât şi bunicii, sunt foarte mândri de mine, mă iubesc mult şi mă susțin în tot ceea ce fac şi mă ajută să-mi împlinesc visul”.

Informațiile ne-au fost oferite de către Daria Ştefan, iar fotografiile le-am preluat din arhiva personală a acesteia.

ALEXA-MARIA FIȚ şi GIANINA BAN

alexa si gianina

ALEXA-MARIA FIȚ şi GIANINA BAN

One comment

 1. Superb articolul!
  Multumim!
  Desi tot ceea ce ati scris este minunat si adevarat, in Romania lucrurile se misca extrem de greu.
  Mare noroc cu sustinerea celor din strainatate. Acestia chiar incearca ceva pentru Daria!

  Trebuie avuta multa rabdare. Daria Stefan are doar 12 ani!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: