EUGEN CORB & ANDREI ŞTIOP: Prima parcare etajată din Oradea

Complexul multifuncțional cu parcare supraetajată se va deschide publicului în data de 15 mai, iar până la data de 1 august va putea fi utilizat în mod gratuit.

Construcţia, realizată după un proiect al arhitectului Ernest Pafka, are în total 457 de locuri, dintre care şapte chiar lângă intrare, la demisol, pentru persoanele cu handicap, dar şi 1.009 mp de spaţii comerciale.

O treime din clădire are regimul de înălțime de demisol și parter, 2 etaje și terasă, iar două treimi din clădire au regim de înălțime de subsol+ parter+ 3 etaje și terasă.

Cu ocazia prezentării, primarul Ilie Bolojan a declarat: „Oradea este cel de-al patrulea oraș din România care are parcare supraetajată. Administrația locală speră că această parcare va fi un succes, iar pentru aceasta trebuie să motivăm pe toți cei care parchează în această zonă să utilizeze complexul de parcare supraetajată de pe strada Tribunalului. Vom încerca să stabilim până în luna august un mod de tarifare optim pentru cetățeni, utilizabil în parcarea supraetajată, iar prin eliberarea locurilor de parcare din zona Tribunalului vom oferi condițiile necesare pentru pietoni”, a menționat primarul.

EUGEN CORB, ANDREI ŞTIOP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: