Ce înseamnă liceul pentru mine? Totul!

Toata lumea îmi spunea ca aceasta este cea mai frumoasa perioada a vietii si eram curioasa ce anume face ca viata în liceu sa fie asa deosebita. De la prima zi până la ultima, am adunat atât de multe amintiri!

PATRICIA SĂLĂGEAN

PATRICIA SĂLĂGEAN

Îmi amintesc emotiile primei zile de boboaca, dorinta de a-mi cunoaste noii colegi, nedumerirea si ezitarea, primele conversatii timide cu noii colegi… In cei patru ani de liceu ne-am ajutat unii pe altii sa ne maturizam, sa ne definim personalitatea. Am învatat împreuna valorile care sunt importante în viata, am învatat sa alegem. Aici am trait o sumedenie de momente frumoase, de bucurii, dar si de rautati.

În ceea ce ma priveste, timpul a trecut incredibil de repede, iar liceul, cu tot ceea ce presupune el – profesorii, colegii, doamna diriginta – au transformat eleva neîncrezatoare, care nu stia ce asteptari sa aiba de la acea perioada a vietii, intr-o fata cu teluri inalte.

In ceea ce priveste studiul, consider ca unii profesori si-au pus amprenta asupra mea, iar eu i-am luat ca modele, ca exemple de viata. Acum, ca sunt la finalul acestei perioade, constientizez ca toate lucrurile invatate in scoala au avut un scop. Toata stima si respectul pentru toti profesorii care s-au implicat, si-au dat toata silinta sa ne invete numai lucruri utile!

De un singur lucru sunt sigura: anii de liceu m-au ajutat sa ma initiez in primul rand ca om, iar apoi ca elev al L.O.G.O.!

PATRICIA SĂLĂGEAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: