Bârfa-i ruptă din rai

MARIUS GAVRILUŢ

MARIUS GAVRILUŢ

Un singur lucru nu inteleg si asta chiar ca ma enerveaza la culme: de ce barfa este actiunea principala a unui grup de adolescenti, tineri sau oameni in varsta.

Daca doi oameni sau mai multi se intalnesc, parca este mai usor sa discute despre ce au altii, ce au facut sau ce firma de chiloti au purtat saptamana trecuta, decat sa discute despre un subiect comun, care este legat de persoana lor…

Presupun ca nu o data ai fost implicat intr-o actiune care se axa pe barfa sau ai privit cu un oarecare dispret pe cei care barfeau alti oameni sau chiar pe tine.

Daca esti o persoana care de obicei barfeste sau, cum o numesti tu, „discuti depre altii”, sa nu te intrebi mai tarziu de ce toata lumea te ocoleste si nu te mai baga nimeni in seama.

Personal, faptul ca tot mai multi oameni barfesc mi se pare un lucru oribil; recunosc, nu o singura data am barfit, insa imi pare foarte rau, pentru ca i-am ranit pe cei ce nu meritau asta.

Poate ca vei crede ca am scris acest articol numai pentru a-mi cere scuze, insa este exact contrariul: as vrea ca macar o persoana sa se trezeasca si sa incerce sa iasa afara din piscina mediocritatii.

Doar pentru ca barfesti, nu esti cu nimic mai special decat altii; ba din contra, vei ocupa ultima treapta in societatea superficiala, care se axeaza pe exteriorul frumos, nu pe interiorul destept si sanatos.

MARIUS GAVRILUŢ

One comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: