Acasă cu forţa

Ştirile actuale din lume privind impresia pe care o generează românii nu e tocmai buna, a declarat un reporter zilele acestea. Nu sunt zvonuri, ci realitati dureroase pentru multi.

FLORENTINA CONDRE

Recent, la vama dintre Romania si Ungaria au fost gasiti romani delincventi, care se ocupau cu trafic de droguri si furturi. Seful statului olandez si mass-media anunta ca romanii sunt printre cei mai periculosi si mai dezorganizati oameni din Europa. Si asta nu a spus-o referindu-se doar la cei de etnie roma, ci si la ceilalti.

Romanii sunt amenintati sa fie trimisi acasa din strainatate, datorita neincrederii pe care o inspira. Imaginea Romaniei in lume la ora actuala este foarte stearsa, cabd nu e de-a dreptul degradata, din punct de vedere social si cultural. Poporul roman a ajuns sa fie marginalizat de multe state din lume, datorita comportamentului necizelat, furturilro si cersetoriei. De aceea, multi se intreaba daca mai e vreo cale de iesire. Vorba proverbului, lupul-si schimba părul, dar naravul ba. Slabe sansele de a ne mai face o imagine cat de cat placuta in lume

Problema  se va rezolva in timp, dar vor ramane mereu o pata si o eticheta care a fost deja pusa.

One comment

  1. Moi

    Imaginea asta proasta o avem de ceva vreme. Uscaturi sunt in orice padure, daca inchizi ochii la timp le poti evita. Asta nu inseamna ca nu exista.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: