Atenţiune, se deschid uşile!

Din punct de vedere calendaristic, vara s-a terminat. Toamna şi sezonul rece sunt deja sinonime cu şcoala. In 12 septembrie s-au deschis portile si la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu Oradea.

MĂDĂLINA MIHELE

Fiind o zi frumoasa si calduroasa de toamna, festivitatea are loc in curtea liceului. Elevii pasesc cu mult entuziasm in curtea scolii, aducandu-si aminte cu nostalgie de cea mai frumoasa toamna din viata lor de pana acum, care le-a oferit bucuria de a păşi pentru prima dată în universul plin de farmec si mister al şcolii.

La festivitatea de incepere sunt prezenti directorul liceului, cadrele didactice, parinti si nu in ultimul rand elevii nerabdatori sa isi intalneasca colegii pentru a-si povesti peripetiile din vacanta de vara, care in opinia lor a fost scurta si a trecut foarte repede.

Cei prezenti aici sunt numai ochi si urechi la discursul directorului, care le ureaza bun venit celor nou veniti in acest liceu, dupa care toti elevii sunt repartizati in salile de clasa alaturi de dirigintii lor.

Orice inceput e greu, dar si frumos, iar elevii trebuie sa realizeze ca a venit timpul sa invete, sa faca ceva util, sa nu mai piarda vremea cu distractii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: