Școala de vară Polis

Universitatea din Oradea organizează în perioada 17-30 iulie cea de-a patra ediție a Școlii de vară Polis. În cadrul acestei școli de vară sunt așteptați liceenii din clasele a X-a și a XII-a care sunt pasionați de domeniul istoriei, științelor politice, jurnalism sau relații internaționale.

Organizatorii sunt membrii echipei proiectului POLIS, anume cadre didactice ale Facultății de Istorie, Relații Internaționale, Științe Politice și Științele Comunicării, cercetători și specialiști din domeniul financiar și al resurselor umane din cadrul Universității din Oradea.

Pe durata celor două săptămâni, elevii înscriși vor beneficia de trei mese pe zi și de cazare în căminul studențesc, în camere de maxim cinci locuri, cu acces la toate utilitățile aferente. Participanții mai au dreptul să utilizeze sălile de lectură, oficiile, băile şi celelalte spații destinate folosirii în comun.

Premiile puse la bătaie anul acesta constau în tablete, smartwatch-uri și rucsacuri.

Dacă v-am făcut curioși, nu ezitați să vă înscrieți pe site-ul Școlii de vară Polis (https://polis.uoradea.ro/). Accesând acest site veți putea afla mai multe informații referitoare la întregul procesul de înscriere.

MARIA PAȘCALĂU

MARIA PAŞCALĂU

Maria Pașcalău este absolventă a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu Oradea, promoția 2019, secţia filologie – engleză, clasa prof. Sándor Lilla Adél, absolventă 2022 a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității din Oradea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: