DENISA: Viața pe Internet

Prin rețea socială se înțelege deseori și o rețea de utilizatori Internet, bazată pe anumite site-uri web la care utilizatorii se pot înscrie și interacționa cu alți utilizatori, deja înscriși.

Eu îmi ocup majoritatea timpului pe Instagram, o retea de socializare prin care pot sa observ activitatile prietenilor sau persoanelor pe care le apreciez, cum ar fi artistii sau persoanele influente care au de spus ceva important si cu un mare impact si pot sa socializez cu prietenii mei sau membrii din familie care se afla la distanta, vorbind prin video call sau sa ne trimitem postari amuzante.

Foto: DENISA MATEȘAN

De asemenea o alta aplicatie pe care imi petrec timpul este TikTok, o aplicatie in care oamenii posteaza clip-uri amuzante, totodata gasesc si clip-uri cu anumite informatii care imi pot fi de folos.

Am intrebat un tânăr ce parere are despre cum timpul petrecut pe retelele de socializare si mi-a spus faptul ca si el procedeaza la fel. Ttelefonul si aplicatiile respective ii ocupa mult prea mult timp, intrucat doreste sa isi petreaca mai mult timp in viata reala si mai putin in cea virtuala.

Sunt cuvinte pe care le-am inteles si poate pe viitor voi pune in aplicare ce mi-a spus.

DENISA MATEȘAN

DENISA MATEȘAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: