TRUPE DE ELITĂ 2023: O experiență inedită și fascinantă

LOGOPAPER VĂ PREZINTĂ ÎN SERIAL ELEVI AI COLEGIULUI ONISIFOR GHIBU CARE S-AU CALIFICAT ÎN ETAPELE SUPERIOARE, REGIONALE ȘI NAȚIONALE, ALE OLIMPIADELOR ȘI CONCURSURILOR ȘCOLARE ÎN ANUL ȘCOLAR CURENT, 2022-2023.

CITIȚI ÎN CONTINUARE OPINIA LUI INGRID CERNEI, ELEVĂ ÎNTR-A IV-A B, CLASA PROF. ÎNV. PRIMAR ADELINA FULOP, CÂȘTIGĂTOARE A PREMIULUI ÎNTÂI LA ETAPA JUDEȚEANĂ A OLIMPIADEI DE EDUCAȚIE CIVICĂ (SOCIO-UMANE), ALĂTURI DE TEODORA STAICU (A IV-A A, CLASA PROF. ÎNV. PRIMAR BRÎNDUȘA PINTEAN), ȘI ASTFEL S-A CALIFICAT LA FAZA NAȚIONALĂ.

Susținută și încurajată de doamna mea învățătoare, am ajuns să particip la Olimpiada de Educație Civică. Această experiență a fost ceva inedit și fascinant. Nu aveam idee de copiii care au atâtea drepturi stabilite prin
lege, de care se pot bucura, însă totodată, unii dintre ei nu pot beneficia de acestea.

M-a încântat faptul că am putut lucra în echipă, cu o colegă inteligentă, Teodora Staicu, din clasa a IV-a. Am apreciat felul în care se exprimă și astfel am colaborat cu succes.

Pe baza compunerilor scrise de ea, eu am făcut desenele care reprezentau tema abordată. Am parcurs, exprimând prin desene, toată convenția cu privire la Drepturile copilului. Acest lucru mi-a deschis orizontul spre noi cunoștințe.

Munca şi efortul nostru au dat roade și am luat locul I la etapa județeană. Încurajez cât mai mulți elevi să participe la diferite concursuri și să se exprime liber.

INGRID CERNEI

INGRID CERNEI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: