MAYA & IONUȚ: Vacanță criminală

Netflix a dezvăluit primul trailer pentru Vacanță criminală 2 (Murder Mystery 2), care îi plasează pe Adam Sandler și Jennifer Aniston într-o nouă aventură palpitantă. Filmul s-a lansat pe 31 martie pe Netflix, a fost scris de James Vanderbilt și regizat de Jeremy Garelick și va fi o continuare a lungmetrajului Vacanță criminală, apărut în 2019.

Pelicula din 2019 îi urmărește pe soții Spitz pornind într-o vacanță europeană pentru a-și împrospăta căsnicia. Planurile lor sunt date peste cap când li se înscenează uciderea unui miliardar, povestea fiind parcă inspirată din Agatha Christie.

La lansare, producția a avut un succes uriaș, fiind vizionată de peste 30 de milioane de conturi in primele trei zile. A încheiat anul 2019 drept cea mai populară serie Netflix, fiind urmată de Stranger Things 3 pe locul al doilea.

Partea a doua are loc la patru ani după ce Nick si Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) au rezolvat primul lor caz de crimă. În Murder Mystery 2, Nick și Audrey Spitz se trezesc implicați într-un caz cu miză mare, care le oferă în sfârșit tot ce au visat: o șansă ca agenția lor de detectivi să devină cunoscută, dar și o vacanță mult-așteptată la Paris.

În prezent, cei doi sunt detectivi cu normă întreagă și încearcă să-și consacre agenția de detectivi particulari. Cuplul este invitat la nunta unui maharajah (Adeel Akhtar) care le este prieten, pe insula acestuia.

Problemele se țin scai de familia Spitz când mirele este răpit imediat după începerea festivităților. Cum în cercul de suspecți nu sunt doar mireasa franțuzoaică (Mélanie Laurent), fosta logodnică a maharajahului, contesa Sekou (Jodie Turner-Smith), președintele consiliului său de administrație, lăudărosul Francisco (Enrique Arce) și sora mirelui, Saira (Kuhoo Verma), ci în primul rând ei înșiși, soții Spitz ajung să gonească pe străzile Parisului în duba răpitorilor, supravegheați de sarcasticul Miller (Mark Strong), un luptător din trupele speciale care se amestecă în anchetă.

Jennifer Aniston and Adam Sandler in ‘Murder Mystery 2.’ Scott Yamano/Netflix

Atuul filmului regizat de Jeremy Garelick este, din nou, faptul că nu se ia în serios, iar relaxarea cu care toată distribuția intră în convenția sa îl transformă într-o aventură deconectantă.

Vă invităm să urmăriți această poveste captivantă a unui duo dedicat, care luptă pentru justiție și protecția celor dragi.

MAYA BERCEA, IONUȚ DUȘE

Leave a comment