ALISIA: Creativitate în comun

În a doua zi a proiectului Erasmus+ Feeling Blue? Go green! au avut loc diferite ateliere de creație. Unul dintre ateliere a avut ca obiectiv realizarea unor frânghii, covoare și păpuși din materiale reciclate. De această activitate a fost responsabilă dna prof. Helia Paula Mendonça din Portugalia. 

De asemenea, atelierul de decorare a sticlelor din sticlă prin tehnica Ebru a avut ca scop reciclarea acestora. Elevii au participat la acest atelier sub atenta îndrumare a dnei prof. de educație plastică a colegiului nostru, Violeta Jăhăleanu.

In minutele care au urmat, elevii spanioli ne-au prezentat un protocol pentru utilizarea responsabilă a hârtiei și a cernelii. 

În plus, elevii din Italia ne-au adus la cunoștință  despre o activitate eco-turistică, activitate care încurajează turismul durabil. 

În a doua parte a activității de marți, toți elevii au avut de creat un manifest împotriva schimbărilor climatice. Elevii au fost împărțiți pe echipe, primind fiecare o sub-temă, urmând ca mai apoi să prezinte câte un elev din fiecare echipa materialul în fața tuturor participanților. 

Pentru noi informații despre proiectul Erasmus +, rămâneți cu ochii pe LOGO Paper! 

ALISIA UNGUR

ALISIA UNGUR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: