DIANA: Erasmus+ / Feeling Blue? Go Green!, proiectul prin care mi-am găsit una din cele mai bune prietene

În cadrul proiectului Erasmus+ / Feeling Blue? Go Green! am avut ocazia să găzuiesc o elevă străină din Italia, pe nume Gabriela Șorlea. Aceasta a locuit, a dormit, a mâncat, a mers cu mine la liceu și ne-am făcut amintiri de neuitat în acest oraș pe parcursul unei săptămâni, mai exact în perioada 28 ianuarie – 3 februarie.

Deși am aflat cu o săptămână înainte de a o găzdui cine este, de unde provine și alte detalii despre viața ei, am știut din prima secundă în care am început să vorbim o legătură specială și știam că ne vom înțelege de minune.

Am vizitat împreună cu restul elevilor și profesorilor din proiect Stâna de Vale, orașul Oradea în detaliu și am fost până și la Arieșeni, Vârtop, pentru ca aceștia să se poată bucura pe deplin de zăpadă. După terminarea punctelor din program, puteam să facem orice ne doream – aici nu o să detaliez prea mult, dar pot spune că ne-am făcut amintiri de ținut minte o viață și încă una.

Sursă foto: arhiva personală Diana Szmolen

Ne-am povestit țoață viața fiecăruia, secretele, am râs atât de mult până când am ajuns și să plângem, ne-am sfătuit în legătură cu toate punctele vieții și ne-am promis că o să ne vizităm cât de des vom putea.

Pot spune că mi-am găsit cea mai bună prietenă, pe care mă voi putea baza toată viața, chiar dacă locuiește în Palermo și care mă va primi tot timpul cu brațele deschise.

Plecarea ei spre casă s-a lăsat cu multe lacrimi de tristețe, dar și de fericire, deoarece luna viitoare, în martie, urmează să merg la ea acasă în schimbul de experiență și sunt extrem de încântată să o revăd.

Sursă foto: arhiva personală Diana Szmolen

Așa că, prieteni ai LOGO PAPER, stați cu ochii pe pagină, deoarece urmează experienta mea din Palermo!

INSTA: Erasmus+ leagă prieteniile pe viață

DIANA SZMOLEN

DIANA SZMOLEN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: