ALEXIA: Aplicația generației noastre

În 2023, toți adolescenții și copiii au instalată pe telefon aplicația TikTok.

Este o aplicație și o rețea de socializare deținută de ByteDance și care are mai multe valențe. Pe această aplicație poți urmări filmulețe cu diferite dansuri, provocări, tutoriale de machiaj etc.

Sursă foto: arhiva personală Alexia Botău

Generația noastră folosește această aplicație foarte des, deoarece fiecare urmarește aici ce îi place. TikTok-urile mele preferate sunt cele în care se gatește, în care apar animaluțe, dansuri noi și tutoriale de machiaj. Fiindcă îmi place să gătesc, caut filmulețe cu rețete pentru a încerca ceva nou, iar pentru că îmi place să dansez, TikTok mi-a oferit șansa de a vedea mișcari de dans noi pentru a mă ajuta în propriile coregrafii.

Aceste filmulețe sunt scurte, deoarece nu vor să plictisească persoanele, iar dacă sunt scurte și interesante, atrag mai mulți oameni. Când urmărești clipulețele și iți place ce vezi, din instinct, schimbi filmulețul pentru a vedea ce urmează, din curiozitate.

Sursă foto: arhiva personală Alexia Botău

Prietena mea se uită zilnic pe TikTok, iar părerea ei este una bună. Se uită pe TikTok pentru că află informatii noi despre diferite lucruri, iar ea se uita des la filmulețe cu animăluțe, deoarece îi plac și îi atrag atenția.

Așadar, TikTok-ul este aplicația pe care toată lumea o are și o folosește în anul 2023, pentru a afla cât mai multe lucruri noi.

ALEXIA BOTĂU

ALEXIA BOTĂU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: